Geen boekings kosten
Boek uw arrangement online of bel 085-4836009

oranjeoord-culinair-b
oranjeoord-culinair-c

2-Daags culinair arrangement Hotel Oranjeoord

Een stijlvolle locatie voor uw diner: dat is Hotel Oranjeoord! Onze keuken heeft een wijd-vermaarde reputatie ( 12 punten in de Gault&Milau, een onafhankelijke restaurant- en hotelgids). Wij laten u graag proeven waarom dit zo is. Na een overnachting in een van onze comfortabele hotelkamers bieden wij u nog een uitgebreid buffet. Culinair genieten met een hoofdletter!

P.P.P.A.: € 62,00
Aantal dagen: 2 Mail ons! Boek nu!!
P.P.P.A = Prijs (vanaf) per Persoon Per Arrangement.
Prijzen van arrangementen met overnachting zijn gebaseerd op
een 2-persoonskamer met 2 persoons bezetting!

Vragen of problemen bij het boeken? Mail ons, Of bel met 085-4836009.

Een stijlvolle locatie voor uw diner: dat is Hotel Oranjeoord! Onze keuken heeft een wijd-vermaarde reputatie ( 12 punten in de Gault&Milau, een onafhankelijke restaurant- en hotelgids). Wij laten u graag proeven waarom dit zo is. Na een overnachting in een van onze comfortabele hotelkamers bieden wij u nog een uitgebreid buffet. Culinair genieten met een hoofdletter!

Dit arrangement bestaat uit:

 • 1 x 3-gangen diner
 • 1 x overnachting 
 • 1 x uitgebreid buffet 

 

Genoemde arrangement prijzen kunnen variëren afhankelijk van mogelijkheid andere aankomstdag.

Arrangement prijzen gebaseerd op een 2-persoonskamer exclusief eventuele toeristenbelasting. Prijzen gebaseerd op de standaard kamer tenzij anders vermeld.

Tijdens het reserveren is er de mogelijkheid om tegen een kleine meerprijs een luxere kamer te boeken.

U kunt de arrangementen online boeken en bij vragen ons een mail sturen via de Mail ons button.

Omgeving

Diep verscholen in de bossen van de Kroondomeinen bij Apeldoorn, ligt het luxe Charme Hotel Oranjeoord Hoog Soeren. Een sfeervol hotel in een hele bijzondere omgeving waar de echte natuurliefhebber zich helemaal thuis voelt.

Hoog Soeren is zo bijzonder dat wij durven te beweren dat het echt één van de mooiste plekjes van Nederland is. De weg van Hoog Soeren naar Assel is de allermooiste weg van Nederland. Prachtige vergezichten, typisch Veluwse natuur; u moet wel even van de fiets stappen om even stil te genieten van dit stukje natuur (vergeet vooral uw verrekijker niet!).

Bij het spoor aangekomen ligt het gemoedelijke rustpunt Halte Assel waar het altijd gezellig druk is. In juli en augustus staan de geurende dennenbossen vol met bosbessen. Neem uitgebreid de tijd om deze lekkernij te plukken. Heerlijk om zo op te eten of mee te nemen naar huis om zelf jam te maken. 

Op fietsafstand van het hotel ligt de Koninklijke stad Apeldoorn met Paleis Het Loo en de Apenheul. Of kiest u liever voor Nationaal Park De Hoge Veluwe? Naast prachtige natuur vindt u hier ook veel architectuur en kunst, met name in het Kröller Müller Museum en de beeldentuin.


Hotel Oranjeoord is een sfeervol driesterrenhotel in het monumentendorp Hoog Soeren, het hoogste punt van de Veluwe. Deze accommodatie ligt temidden van de bossen en de landerijen van natuurreservaat "De Kroondomeinen", op enkele kilometers van Apeldoorn.

Voor zowel recreatieve als zakelijke doeleinden, biedt Hotel Oranjeoord bezoekers alle mogelijke rust en comfort, met 29 moderne kamers, acht verschillende vergaderruimten, een restaurant, brasserie, tapasbar, een serre en verschillende terrassen met vrij uitzicht. Het uit 1898 daterende hotel was ooit nog koninklijk bezit. De 29 ruime hotelkamers van Hotel Oranjeoord zijn voorzien van ligbad, douche, toilet, telefoon, wekker, radio, televisie en internet. Uniek aan Hotel Oranjeoord is het feit dat alle kamers een verschillende vorm en inrichting hebben.

Na een drukke dag kunt u zich bovendien ontspannen in de serre, brasserie, bar of op het terras. Voor een verfrissende wandeling in het aangrenzende bos, hoeft u slechts het hotel uit te lopen.

In Hotel Oranjeoord kunt u stijlvol dineren. Het restaurant en de brasserie van Hotel Oranjeoord bieden u alle gelegenheid voor een smaakvol bezoek. Op de menukaart prijkt naast het driegangen diner een keur aan voor-, hoofd- en nagerechten. Bovendien presenteren wij elk seizoen enkele nieuwe gastronomische verrassingen.

Charme Hotel Oranjeoord beschikt over de volgende faciliteiten:

 • 29 luxe charme hotelkamers, waaronder een suite en familiekamers.
 • Wireless internet op de hotelkamers.
 • 8 multifunctionele vergaderzalen.
 • Secretariële ondersteuning.
 • Brasserie.
 • Restaurant.
 • Tapasbar.
 • Bar.
 • Terras.
 • Perfecte locatie voor bedrijfsfeesten.
 • Wandel- en fietsroutes.

 

Hotel Oranjeoord
Hoog Soeren 134
7346 AH, Hoog Soeren
Nederland


Hoog Soeren 134, 7346 AH Hoog Soeren