Geen boekings kosten
Boek uw arrangement online of bel 085-4836009

culinair1__1490773157_372
culinair2__1490773158_455
kasteelcoevorden1__1491292576_860
culinairarrangement1__1490773157_311

2-daags Culinair arrangement Charme Hotel Kasteel Coevorden

Ons Kasteelhotel Coevorden in Drenthe heeft voor u een speciaal culinair 2- of 3 daags arrangement samengesteld. Geniet in de bijzondere sfeer van het kasteel van culinaire hoogstandjes en streek- en seizoensgerechten. Ons team van koks zal u ook graag verrassen met specialiteiten als de Kasteelburger of Luxe tosti met Drentse schenk. Met dit arrangement kunt u heerlijk uit eten gaan combineren met een of meerdere luxe overnachtingen in onze speciale H-Design King hotelkamers voorzien van grote King bedden en regendouches.

P.P.P.A.: € 57,00
Aantal dagen: 2 Mail ons!      Boek nu!!
P.P.P.A = Prijs (vanaf) per Persoon Per Arrangement.
Prijzen van arrangementen met overnachting zijn gebaseerd op
een 2-persoonskamer met 2 persoons bezetting!

Vragen of problemen bij het boeken? Mail ons, Of bel met 085-4836009.

Ons Kasteelhotel Coevorden in Drenthe heeft voor u een speciaal culinair 2- of 3 daags arrangement samengesteld. Geniet in de bijzondere sfeer van het kasteel van culinaire hoogstandjes en streek en seizoensgerechten. Ons team van koks zal u ook graag verrassen met specialiteiten als de Kasteelburger of Luxe tosti met Drentse schenk. Met dit arrangement kunt u heerlijk uit eten gaan combineren met een of meerdere luxe overnachtingen in onze speciale H-Design King hotelkamers voorzien van grote King bedden en regendouches.

Dit 2-daags culinair arrangement bestaat uit: 

  • 1 x overnachting in een 2-persoons H-Design King hotelkamer 
  • 1 x ontbijt
  • 3-gangen diner 

 

Genoemde arrangement prijzen kunnen variëren afhankelijk van mogelijkheid andere aankomstdag.

Arrangement prijzen gebaseerd op een 2-persoonskamer met 2 persoons bezetting, exclusief eventuele toeristenbelasting. Prijzen gebaseerd op de standaard kamer tenzij anders vermeld.

Tijdens het reserveren is er de mogelijkheid om tegen een kleine meerprijs een luxere kamer te boeken.


U kunt de arrangementen online boeken en bij vragen ons een mail sturen via de Mail ons button.

Omgeving en tips: 

HET KASTEEL

In het hart van de vestingstad Coevorden ligt het Kasteel, oorspronkelijk stammend uit de elfde eeuw. Omgeven door een groene oase van rust is het Kasteel, met al zijn verschillende zalen, restaurant, kookstudio en nabijgelegen hotel de ultieme plek voor uw evenement, trouwerij, congres of vergadering. De onlangs afgeronde renovatie van het Kasteel is gebeurd met oog voor authentieke details en behoud van karakter, waardoor uw evenement een zeer bijzondere uitstraling krijgt. Ons gastvrije team staat voor U klaar en wij treden graag met U in overleg voor de vervulling van uw wensen.

MUSEA, NATUUR EN CULTUUR

Het Kasteel Coevorden is in het centrum van dit oude vestingstadje gelegen. In de omgeving van Coevorden, onderdeel van de provincie Drenthe, zijn verschillende landschappen aanwezig waar u heerlijk kunt fietsen. Zo ligt ten noorden van het stadje het lommerrijke streekdorp Dalen en zijn er ten oosten de natuurgebieden van het Bargerveen. Ten westen en zuiden liggen de plaatsen Hardenberg en Dedemsvaart, met onder meer de tuinen van Mien Ruys. Ook voor de kinderen is er van alles te doen. Binnen een straal van 25km van het Kasteel liggen grote parken zoals Plopsaland Indoor, Dierentuin Emmen en het attractiepark Slagharen.

  • Stedelijk museum Coevorden
  • Dierentuin Emmen
  • Tuinen Mien Ruys, Dedemsvaart
  • Plopsaland Indoor Coevorden
  • Attractiepark Slagharen 

Charme Hotel Kasteel Coevorden


Het Kasteel Coevorden ligt op de grens van Duitsland aan de zuidelijke rand van Drenthe. Het is goed te bereiken met auto, trein en bus. Vanuit Amsterdam ligt Coevorden op zo'n anderhalf uur rijden. De vlag van de provincie Drenthe draagt prominent het Kasteel Coevorden in zich, een teken van historisch belang van het Kasteel door de eeuwen heen. In het nabij gelegen pakhuis de Vlijt, meer dan 100 jaar oud, is ons luxe hotel gevestigd. Over de gebouwen is meer te vinden in het plaatselijk stedelijk museum in Coevorden.


Kasteel 29, 7741 GC Coevorden