Geen boekings kosten
Boek uw arrangement online of bel 085-4836009

oosterhout1__1491463401_752
oosterhout2__1491463403_828
oosterhout4__1491463403_227
oosterhout3__1491463404_255

3-daags special arrangement Hotel Oosterhout

Kom meerdere dagen overnachten in ons hotel Oosterhout met dit 3-daags Special arrangement. Dit basic arrangement is inclusief ontbijt en twee keer een overnachting. Ga lekker winkelen in Oosterhout, Breda of Tilburg. Geniet van de prachtige natuur van de Biesbosch of Loonse/ Drunense Duinen. U kunt een fiets huren bij ons hotel.


P.P.P.A.: € 84,00
Aantal dagen: 3 Mail ons! Kies datum en boek nu!!
P.P.P.A = Prijs (vanaf) per Persoon Per Arrangement.
Prijzen van arrangementen met overnachting zijn gebaseerd op
een 2-persoonskamer met 2 persoons bezetting op basis van beschikbaarheid!

Vragen of problemen bij het boeken? Mail ons, Of bel met 085-4836009.

Kom voordelig meerdere dagen overnachten in ons hotel Oosterhout. Dit basic arrangement is inclusief ontbijt en twee keer een overnachting. Ga lekker winkelen in Oosterhout, Breda of Tilburg. Geniet van de prachtige natuur van de Biesbosch of Loonse/ Drunense Duinen. U kunt een fiets huren bij ons hotel.

 

Dit arrangement bestaat uit:

 • 2 x overnachting in Comfort kamer
 • inclusief ontbijt  

 

Genoemde arrangement prijzen kunnen variëren afhankelijk van mogelijkheid andere aankomstdag.

Arrangement prijzen gebaseerd op een 2-persoonskamer exclusief eventuele toeristenbelasting.

U kunt de arrangementen online boeken en bij vragen ons een mail sturen via de Mail ons button.

 

Oosterhout

Ons hotel ligt in het centrum van Oosterhout. Oosterhout is een gezellige stad. Een veel gehoorde uitspraak onder Oosterhouters is "eerst eten" en dat kunt u hier dan ook voldoende.

Oosterhout staat bekend om zijn kleine slotjes en de kasteeltjes van de elite uit de 15e eeuw. Hiervan verkeren er nog vijf in een goede staat. De slotjes worden omringd door de slotparken, met vele verschillende bomen en vijvers. Ook vindt u hier de bijpassende statige huizen en lange lanen met een dubbele rij bomen aan weerszijde.

 Breda

Breda is een typisch Brabantse stad waar u het echte Bourgondische leven ontdekt. U kunt hier culinair genieten bij één van de restaurants op de grote markt of lekker slenteren door het prachtige stadspark. De Grote of Onze Lieve Vrouwe kerk op de grote markt is voor cultuurliefhebbers zeker een bezoekje waard. Ook is Breda een echte winkelstad. U vindt hier een zeer gevarieerd winkelaanbod met bekende merken en leuke boetiekjes om eens goed rond te snuffelen.

De Biesbosch

Zoekt u liever de rust van de natuur?  De Biesbosch is het grootste zoetwatertijdengebied van Europa en tevens het leefgebied van de bever. Er zijn hier volop mogelijkheden voor leuke activiteiten zoals wandelen/fietsen over kronkelpaadjes en langs de open weide, varen met een fluisterboot of kanoën. U kunt hier ook een gids huren die u meeneemt op excursie door het Nationaal Park. Vergeet hierbij zeker geen verrekijker mee te nemen voor het spotten van bijzondere vogels. In één van de bezoekerscentra kunt u veel informatie krijgen over het gebied en één van de tentoonstellingen bekijken.

Verdere tips:

 • Slot Loevestein 
 • De Efteling 
 • Dierenpark De Oliemeulen

 • Safaripark Beekse Bergen 

Het Charme Hotel Oosterhout is een hotel met 4 sterren (****) in de provincie Noord-Brabant. Het hotel ligt in het gezellige Oosterhout en dichtbij de grote steden Breda en Tilburg. Vlakbij diverse bezienswaardigheden en het hotel is gunstig in het centrum gelegen met voldoende parkeergelegenheid. Er zijn veel mogelijkheden voor dagjes uit en voor relax vakanties. Denkt u eens aan de Pretpark de Efteling of aan de talrijke bossen die onze omgeving rijk is.

Onlangs hebben wij al onze kamers, lobby en receptie compleet gerenoveerd en gemoderniseerd.

Faciliteiten:

 • 51 Charme kamers.
 • 2 Suites.
 • Restaurant "Du Theatre".
 • Bar / Lounge.
 • 4 Multifunctionele zalen met een maximale capaciteit van 150 personen.
 • Sauna.

Het gehele hotel is rookvrij en huisdieren zijn niet toegestaan.


Waterlooplein 50, 4901 EN Oosterhout