Geen boekings kosten
Boek uw arrangement online of bel 085-4836009

wapenvanmarion4__1498812815_602
wapenvanmarion3__1498812816_371
wapenvanmarion2__1498812818_468

Weekendarrangement Hotel-restaurant 't Wapen van Marion

Boek eens een goed verzorgd weekendje weg bij ons Hotel-restaurant 't Wapen van Marion in Oostvoorne, Zuid-Holland. Met dit aantrekkelijke arrangement kunt u gratis gebruik maken van de vele faciliteiten van ons hotel zoals overdekt zwembad met whirlpool, wellness met 3 sauna's, tennisbaan en fitness. De omgeving biedt enorm veel watersport mogelijkheden, mooie stranden en duin- en natuurgebieden waar u naar hartenlust kunt fietsen en wandelen. Door de centrale ligging is het hotel een prima uitvalsbasis voor zowel uitstapjes richting Zeeland als Rotterdam of de vestingsteden Brielle en Hellevoetsluis. Kom snel eens kennis maken met deze mooie accommodatie.

P.P.P.A.: € 97,50
Aantal dagen: 3 Mail ons! Kies datum en boek nu!!
P.P.P.A = Prijs (vanaf) per Persoon Per Arrangement.
Prijzen van arrangementen met overnachting zijn gebaseerd op
een 2-persoonskamer met 2 persoons bezetting op basis van beschikbaarheid!

Vragen of problemen bij het boeken? Mail ons, Of bel met 085-4836009.

Boek eens een goed verzorgd weekendje weg bij ons Hotel-restaurant 't Wapen van Marion in Oostvoorne, Zuid-Holland. Met dit aantrekkelijke arrangement kunt u gratis gebruik maken van de vele faciliteiten van ons hotel zoals overdekt zwembad met whirlpool, wellness met 3 sauna's, tennisbaan en fitness. De omgeving biedt enorm veel watersport mogelijkheden, mooie stranden, duin- en natuurgebieden waar u naar hartenlust kunt fietsen en wandelen. Door de centrale ligging is het hotel een prima uitvalsbasis voor zowel uitstapjes richting Zeeland als Rotterdam of de vestingsteden Brielle en Hellevoetsluis. Kom snel eens kennis maken met deze mooie accommodatie.

Dit arrangement is als volgt samengesteld: 

  • 3-gangen diner op de aankomstdag
  • 2 overnachtingen
  • 2 x ontbijtbuffet
  • gratis gebruik van overdekt zwembad met whirlpool, wellness met 3 sauna’s, tennisbaan en fitness

Dit arrangement is naar wens uit te breiden met bij voorbeeld fietsverhuur, Lazy Sunday, Picknickmand of een fles wijn op de kamer. Informeer gerust naar de mogelijkheden. 

 

 

Genoemde arrangement prijzen kunnen variëren afhankelijk van mogelijkheid andere aankomstdag.

Arrangement prijzen gebaseerd op een 2-persoonskamer met 2 persoons bezetting, exclusief eventuele toeristenbelasting. Prijzen gebaseerd op de standaard kamer tenzij anders vermeld.

Tijdens het reserveren is er de mogelijkheid om tegen een kleine meerprijs een luxere kamer te boeken.


U kunt de arrangementen online boeken en bij vragen ons een mail sturen via de Mail ons button.

In de omgeving van ’t Wapen van Marion zijn vele mogelijkheden! Wandelen en fietsen door de prachtige omgeving van Voorne en het bezoeken van de vesting stadjes moet u zeker gedaan hebben bij een verblijf in het hotel.

Brielle en Hellevoetsluis 

De Vestingsteden Brielle en Hellevoetsluis hebben bijzondere kenmerken en een bijzondere historie. De historische vestingstad Brielle (vroeger Den Briel) is vooral bekend van de inname door de Watergeuzen op 1 april 1572. Een feit dat nog ieder jaar uitbundig wordt gevierd op het Brielse 1 april feest! Hellevoetsluis is niet alleen een vestingstad, maar ook de voormalige haven van de Hollandse oorlogssvloot met namen als De Ruyter, Tromp en Piet Heyn.

de stranden van Voorne

De stranden van Voorne strekken zich, tussen het Haringvliet en de Nieuwe Waterweg, uit over een lengte van zo’n 15 kilometer. Het strand van Oostvoorne biedt rust en ruimte en ligt ca. 2 kilometer van ons hotel. Er ontwikkelen zich nieuwe duinen en er is een ruig begroeid natuurstrand. Op ca. 1 kilometer afstand van ons hotel ligt het Oostvoornse meer. Hier is een ondiep gedeelte afgezet waardoor het uitstekend geschikt is voor kleine kinderen. Het strand van Rockanje ligt op ca. 5 kilometer afstand en is helemaal ingesteld op badgasten. Op het strand bevinden zich meerdere paviljoens.

Landgoed Mildenburg

Landgoed Middelburg is een oud beukenbos dat de overgang vormt naar een binnenduinbos. Een hoog duin biedt uitzicht op het Groene Strand en het Oostvoornse Meer. Het Groene Strand, een oude strandhaak met een lagune, valleien en struwelen, is een natuurherstelproject bij het Oostvoornse meer. Het Overbosch ligt aan de zuidkant van Oostvoorne en is een mooi klein bos.

de duinen van Voorne 

De duinen van Voorne is een zeer gevarieerd natuurgebied met bossen, duinvalleien, struwelen en droge zandhellingen.
In tegenstelling tot de duingebieden in Noord Nederland waar de duinen enkele duizenden jaren oud zijn, heeft Voorne relatief jonge duinen. De oudste zijn ongveer 800 jaar, maar ook nu nog worden op het strand nieuwe duinen gevormd. Dankzij deze lage leeftijd is het duinzand rijk aan kalk.

het Oostvoornse Meer 

Het Oostvoornse Meer is 250 hectare groot, biedt een zorgeloze beoefening van de watersport. Er geldt een vaarverbod voor motorboten. Het zeer heldere water en het ontbreken van stroming maken het meer bij uitstek geschikt voor de duiksport en een bekend vliegviswater in Nederland.

Brielse Meer 

Tussen de vestingstad Brielle en het havengebied van Rotterdam ligt het Brielse Meer. Het water vormt de kern van het recreatiegebied, 750 hectare groot en ongeveer 10 kilometer lang. Kanoën, waterfietsen maar ook waterskieën horen tot de vele mogelijkheden. Het Brielse Meer, met zijn eilandjes en door bosjes en bomen omgeven oevers, is een fraai, beschut viswater voor iedere sportvisser.

Overig

Natuurlijk is Rotterdam binnen een half uur bereikbaar om als havenstad te ontdekken. Zeeland bereikt u ook in een half uur, waar u natuurlijk een bezoek brengt aan Waterpark Neeltje Jans! ( kaartjes met korting )


Hotel Restaurant ’t Wapen van Marion in Oostvoorne ligt in één van de mooiste natuurgebieden van Europa en op slechts 20 autominuten van Rotterdam ( Europoort, Maasvlakte ).   Het hotel beschikt over  101 hotelkamers, een restaurant, een tennisbaan, een overdekt zwembad, een compleet nieuwe wellness, een speeltuin, gratis parkeerfaciliteiten en gratis gebruik van draadloos internet.

Ook voor bruiloften en feesten bent u hier aan het juiste adres! Maak gebruik van de bruiloftcalculator! De unieke duinen van Voorne, met kort daarbij de prachtige stranden, bieden ongekende mogelijkheden voor wandelaars, fietsers, watersporters en natuurliefhebbers. 


Oostvoorne