Geen boekings kosten
Boek uw arrangement online of bel 085-4836009

Zeeuwse kust, arrangementen en dagjes uit

3-Daags oud en nieuw Happy Premium arrangement Hotel de Wielingen

3-Daags oud en nieuw Happy Premium arrangement Hotel de Wielingen

Hotel de Wielingen

Vier samen met ons een nieuwe start tijdens onze Happy Premium Party! Maar liefst 3 dagen genieten en het nieuwe jaar in luiden Aankomst in ons gezellige badhotel is op oudejaarsdag en u vertrekt weer op 2 januari. Wij verzorgen tijdens uw verblijf 2 keer een diner du chef en op oudejaarsavond luiden wij natuurlijk het oude jaar uit met een spetterend feest. Dit arrangement is nog onder voorbehoud, definitieve inhoud arrangement … Lees meer...

Informatie arrangement
P.P.P.A. € 410,00
Aantal dagen: 3
4-Daags Oud en Nieuw arrangement Hotel de Wielingen

4-Daags Oud en Nieuw arrangement Hotel de Wielingen

Hotel de Wielingen

Kom gezellig Oud & Nieuw vieren tijdens onze Happy 2018 Party! Bereid jezelf voor op een groots feest en ga knallend en swingend het nieuwe jaar in! Onder voorbehoud, definitieve inhoud arrangement is nog niet bekend, maar informeer gerust naar de mogelijkheden via onze informatiebutton.   Lees meer...

Informatie arrangement
P.P.P.A. € 355,00
Aantal dagen: 4
3-Daags kerstarrangement Hotel de Wielingen

3-Daags kerstarrangement Hotel de Wielingen

Hotel de Wielingen

Beleef de gezelligste tijd van het jaar eens aan de Zeeuwse Kust! Boek dit 3-daags Kerstarrangement bij Hotel de Wielingen in Cadzand. Kom genieten van onze overheerlijke diners en proef ook van onze hartelijke sfeer. Kortom; een kerst die u niet snel zal vergeten! Lees meer...

Informatie arrangement
P.P.P.A. € 225,00
Aantal dagen: 3
4-Daags Kerstarrangement Hotel Bommeljé

4-Daags Kerstarrangement Hotel Bommeljé

Hotel Bommelje

Vier Kerst dit jaar aan de kust bij ons gezellige familiehotel Bommeljé in Domburg, Zeeland! Tijdens deze 4 daagse kerstarrangement, komt u helemaal tot rust. Laat u culinair verwennen door onze chefkok tijdens onze kerstdiners. Ontspan in uw luxe hotelstudio op appartement en begin de dag energiek met een kerstontbijt en een frisse strandwandeling. Wij heten u graag welkom. Lees meer...

Informatie arrangement
P.P.P.A. € 325,00
Aantal dagen: 4

ARRANGEMENTEN EN DAGJES UIT AAN DE ZEEUWSE KUST

Op deze pagina vindt u een overzicht van arrangementen en dagjes uit die beschikbaar zijn aan de Zeeuwse kust.

Zeeland. De naam zegt het al, zee, strand, duinen, een rijk landschap aan waters en platte stranden met kale duinen om op te luieren. De Zeeuwse kust is een geweldige plek om ten alle tijden te bezoeken. Maar, dat weten wij Nederlanders als geen ander, want wat ons kikkerlandje betreft zijn wij niet al te beroert om even een dipje in het koude water te nemen. Of het nu een frisse winter of en hete zomer tijd betreft. De Zeeuwse kust heeft voor alle seizoenen wel wat te bieden. Tijdens een harde wind valt er wat aan te vliegeren, te zeilen of te surfen. De warme zomermaanden geven vrij aan heerlijke strand evenementen en feesten, lekker zonnen en af en toe even afkoelen in het koude water. De wintermaanden? Ja, een wandeling is er altijd wel bij, alleen wel even warm en dik aankleden voordat u gaat toeren.

Aan de Nederlandse kust valt nog veel te beleven, en zeker aan de Zeeuwse kust is het fijn koekeloeren. Iedereen is wel bekend met de Deltawerken, en vanaf de kust is dit mechanische kunstwerk goed te zien. Maar als u het van dichtbij wilt bekijken is dit natuurlijk ook een mogelijkheid, en zo ziet u hoeveel werk er is opgegaan aan het verzorgen van een goed water systeem dat ervoor zorgt dat Zeeland niet snel nog eens een watersnood ramp zal meemaken.

Aan de kust kunt u ook heerlijk eten, de strandtenten zijn heerlijk om van een lekker drankje en hapje te genieten terwijl u uit de wind zit en toch nog de mooie Zeeuwse kust kunt zien.

Al met al heeft de Zeeuwse kust nog wel wat te bieden. Wij als arrangementenweb bieden u een grote selectie aan arrangementen aan de Zeeuwse kust, dus neem gauw een kijkje en wie weet zit er wel wat tussen dat naar uw oren is.

Wilt u op de hoogte blijven van de meest recente arrangementen aan de Zeeuwse kust? Like onze pagina op facebook en maak kans op het winnen van een arrangement aan de Zeeuwse kust.

In het linker menu navigatie kunt u op alle websites fine tunen naar keuze. U kunt selecteren op het aantal dagen en/of nachten en desgewenst ook op prijs.

Tevens betaald u via het Arrangementenweb GEEN BOEKINGSKOSTEN bij het boeken van een dagje uit of arrangement online. Dat is wel fundamenteel anders dan bij de overige boeking sites op het internet. Hiermee is Arrangementenweb de meest aantrekkelijke boeking site voor de consument.

Heeft u een leuk arrangement op het oog? Klik dan door en kom op een pagina waar u een complete omschrijving aantreft van het betreffende arrangement. Bovendien ziet u een beschrijving van de accommodatie waar u eventueel zal verblijven alsmede de omgevingsinformatie.

Ook kunt u uw uitjes of dagje uit in de omgeving boeken via het Arrangementenweb en dat is wel zo makkelijk. Tickets voor een attractiepark? Tickets voor een evenement? Fietsverhuur? Andere leuke activiteiten? Klik, bekijk en boek!

Zo boekt u niet alleen een arrangement of dagje uit aan de Zeeuwse kust maar kunt u feitelijk uw gehele verblijf regelen, en dat alles vanuit uw luie stoel.