Geen boekings kosten
Boek uw arrangement online of bel 085-4836009

Familie-uitjes

Resultaten 1 - 5 van 5
Clinic Forel vissen Hotel Maashof

Clinic Forel vissen Hotel Maashof

Charme Hotel Maashof

Dagje weg met het volgende uitje. Altijd al de tips en tricks van het forelvissen willen leren? Onze instructeurs leren u tijdens de clinic forelvissen de fijne kneepjes van het vissersvak. Leuk voor jong en oud! Met de familie, vrienden of bedrijf. Lees meer...

Informatie arrangement
P.P.P.A. € 17,50
Aantal dagen: 1
Groeps High Tea Landgoed Huize Bergen

Groeps High Tea Landgoed Huize Bergen

Landgoed Huize Bergen

In besloten gezelschap genieten van een High Tea op een prachtig landgoed in Brabant (Vucht). Perfect voor bij voorbeeld familie-uitjes, verjaardagen, feestjes, met collega's... enfin er zijn vast genoeg redenen te bedenken om te komen genieten van ons culinair uitstekend verzorgde high Tea. Wij kunnen deze al verzorgen voor groepen vanaf 20 personen en afstemmen op uw wensen. Wij horen graag van u. Lees meer...

Informatie arrangement
P.P.P.A. € 24,50
Aantal dagen: 1 dagdeel
Moederdag High Tea Landgoed Huize Bergen

Moederdag High Tea Landgoed Huize Bergen

Landgoed Huize Bergen

Verras moeder dit jaar met een exclusieve High Tea middag op ons prachtige landgoed! Landgoedhotel Huize Bergen heeft een culinair High Tea arrangement in 4-gangen voor u samengesteld. Geniet van heerlijke hapjes en drankjes en natuurlijk hebben wij nog een extra verrassing voor moeder in petto! Informeer gerust naar de mogelijkheden en inhoud van dit arrangement. Lees meer...

Informatie arrangement
P.P.P.A. € 26,50
Aantal dagen: 1 dagdeel
Paaslunch Landgoed Huize Bergen

Paaslunch Landgoed Huize Bergen

Landgoed Huize Bergen

Ook dit jaar serveert ons hotel Landgoed Huize Bergen in Vught op 1e Paasdag een luxe 3- of 4-gangen Paaslunch in de Villa van ons hotel. Ook aan de kinderen is gedacht met een speciaal aangepast menu. De Paashaas heeft voor de kleintjes paaseieren verstopt in de tuin van de Villa. Na afloop krijgt ieder kind een mandje chocolade eitjes mee naar huis. Lees meer...

Informatie arrangement
P.P.P.A. € 29,50
Aantal dagen: 1 dagdeel
Kerstlunch Kruisherenhotel Maastricht

Kerstlunch Kruisherenhotel Maastricht

Kruisherenhotel Maastricht

Een kerstlunch in het Kruisheren Hotel is een unieke beleving. Centraal gelegen in het centrum van Maastricht staat het voormalige vijftiende eeuwse Kruisherenklooster met een monumentale, gotische kerk. Dit complex is getransformeerd tot een zeer bijzondere accommodatie, waar oudheid en design met elkaar verweven zijn en architectonische contrasten tussen verleden en heden heel transparant worden. De stad Maastricht, met haar rijke … Lees meer...

Informatie arrangement
P.P.P.A. € 45,00
Aantal dagen: 1 dagdeel

FAMILIE UITJES. ORIGINELE FAMILIE UITJES

Op zoek naar origineel familie uitje?

Een familie uitje is eigenlijk bedoeld om er een keer op uit te trekken met de familie. Dat kan zijn met de neven en nichten, ooms tantes of gewoon met broers, zussen en ouders. Op de site van Arrangementenweb een overzicht van alle mogelijke uitjes in een regionaal overzicht.

Bij een familie uitje moet je met name letten op welk soort uitje of uitstapje er kan en gaat worden gemaakt. Het hangt af van interesses, leeftijd en geslacht. Een tijdelijke opsplitsing van de groep moet zeker ook het overwegen waard zijn.

Gezamenlijk genieten van het eten en van de avond en de ervaringen van het dagje uit uitwisselen is ook gezellig en leuk.

In het linker navigatie menu kunt u op alle websites fine tunen naar keuze en ideeën opdoen. U kunt selecteren op soorten van activiteiten of op regio en desgewenst ook op prijs. Heeft u een leuk arrangement of accommodatie op het oog? Klik dan door en kom op een pagina waar u een complete omschrijving aantreft van de betreffende aanbieder.

U kunt via het Arrangementenweb ook een groepsaccommodatie boeken  en vanuit de accommodatie de uitstapjes maken of laten organiseren.

Naast het geboden arrangement of uitje krijgt u ook meer informatie over de aanbieder en de omgevingsinformatie. Overige arrangementen en uitjes van deze aanbieder kunt u er ook vinden.

Tevens betaald u via het Arrangementenweb geen BOEKINGSKOSTEN bij het boeken van een uitje. Dat is wel fundamenteel anders dan bij de meeste overige sites op het internet. Hiermee is Arrangementenweb de meest aantrekkelijke boeking site voor de consument en zakelijke markt. En…. Afrekenen doet u direct bij of met de aanbieder, dat is wel zo makkelijk.

Een georganiseerd en familie uitje moet goed geregeld zijn. Maar wat gaan we doen? Sportieve activiteiten, scooter rijden, vissen, dansen, spelletjes. Culinair, cultureel, actief, sportief of juist lekker relaxen? Varieer in het aanbod en kom iedereen een beetje tegemoet. De aanbieders ontdekken en verzinnen steeds leukere familie uitjes geschikt voor zowel dames als heren en alle leeftijden.

Arrangementenweb heeft eigenlijk wel voor ieder uitje met de familie een oplossing. Wij werken met verschillende aanbieders van arrangementen in bijna elke regio. Komt u er online niet uit? Stuur ons dan een mail via de MAIL ONS optie en wij helpen u graag verder.

Maak een leuke actiefoto van uw familie uitje en plaats deze op de tijdlijn van het Arrangementenweb op Facebook en maak kans op het winnen van een arrangement, uitstapje of dagje uit. Like dan gelijk even de Facebook pagina.

Boek uw familie uitje bij een van de aanbieders van Arrangementen web. Wij wensen u een gezellig en geslaagd uitje